Mijn naam is Ertugrul Yilmaz, ik ben 27 jaar en woon in Ede. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn hobby’s zijn voetbal, reizen en schietsport. Qua werk houd ik het meeste van ontwerpen en visualiseren.

Ik heb de opleiding Civiele Techniek gevolgd met Verkeer en Mobiliteit als specialisatie. Daarnaast heb ik bij mijn minor de specialisatie visualisatie gedaan. Ik ben afgestudeerd in de richting van adviseren, ontwerpen en visualiseren bij Movares. Het onderwerp van mijn scriptie was: de do’s en dont’s van ‘Stedelijke Stroomwegen’ in kaart brengen. Bekijk hier de visualisatie. Verder heb ik stage gelopen bij Heijmans als werkvoorbereider en assistent uitvoerder waar ik bij het binnenstedelijke project in Hilversum zat.

Sinds begin mei werk ik bij Nobleo Bouw & Infra en daarvoor zat ik bij Tauw. Ik heb op de projecten Stadsdijken Zwolle, Parklaan Ede, N214 en N317 gezeten (voornamelijk) als ontwerp/tekenaar. We zijn momenteel aan het afronden voor Stadsdijken Zwolle en vanaf volgende maand zal ik verder gaan met een ander project.

Ertugrul Yilmaz Nobleo