Mijn naam is Khalil Anjila, ik ben 32 jaar oud. Ik woon met mijn vrouw Alma en onze drie jarige dochter Larin in Deventer. Ik heb de HBO opleiding civiele techniek gedaan in Arnhem. De opleiding heb ik gecombineerd met een baan als ontwerper. Ik ben in september 2021 afgestudeerd.

Sinds 2017 werk ik bij TAUW als ontwerper. De laatste twee jaar heb ik vooral gewerkt aan verschillende midden en grote infra-projecten en tenders. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het tekenen in 3D. Bij TAUW helaas weinig tijd in gestoken dus toch het besluit genomen om verder te gaan kijken.

Mijn passie is het wegontwerp. Ik heb ervaring met de volgende werkzaamheden: AutoCAD, Civil3D, en Pipe network. Omdat ik het algoritmisch denken leuk vindt, heb ik interesse in de programmerende ontwerptaken. Daarom maak ik af en toe gebruik van Dynamo en Subassembly composer bij het automatiseren van de ontwerptaken bij mijn projecten.

Ik heb enorm veel zin om nu mijn carrière voort te zetten bij Nobleo Bouw & Infra als wegontwerper.

Khalil Anjila Nobleo