Even voorstellen: Tim Super

‘Mijn naam is Tim Super, ik ben 27 jaar en woon sinds twee jaar met mijn vriendin Daphne samen in het prachtige Gouda. Van oorsprong ben ik een Groninger en ben daar dan ook nog regelmatig te vinden bij mijn ouders.

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding Verkeerskunde gaan volgen aan de NHL Leeuwarden, met als keuzerichtingen infrastructuur en traffic psychology. Hoewel ik verkeersgedrag en politiek erg interessant vind, merkte ik tijdens mijn opleiding toch dat mijn grootste passie ligt bij het ontwerpen. Ik ben dan ook na mijn opleiding meteen op zoek gegaan naar een baan waar ik volop in het ontwerp bezig kon zijn. Ik ben toen terecht gekomen bij Heijmans op Schiphol. Op dat project heb ik Tom van Berkel leren kennen en zo ben ik in contact gekomen met Nobleo. Toen ik voor mezelf besloten had om van het vliegveld ontwerp terug te gaan naar de wegenbouw, was het voor mij dan ook een logische keuze om eens een kop koffie te gaan drinken bij Nobleo in Vianen. Het eerste gesprek met Jeroen en Mattijs voelde zo goed aan, ik heb daarna meteen besloten om de overstap te maken.

Naast ontwerpen vind ik het leuk om mijn tijd te besteden aan fietsen. Ook geniet ik er erg van om samen met Daphne in de trein te stappen en door heel Nederland steden en musea te bezoeken. Daarnaast ben ik al meer dan twintig jaar lid van de lokale scoutingvereniging in Delfzijl. Ondanks dat ik niet meer echt actief ben als vrijwilliger, kom ik er nog regelmatig om te ondersteunen waar nodig en af en toe wat te klussen.

Inmiddels ben ik alweer drie maanden in dienst bij Nobleo en ben ik een groot aantal van jullie al tegengekomen op kantoor, of tijdens de kantoorwerkdag. Ik hoop dat ik de rest van jullie ook binnenkort mag ontmoeten en vooral dat we samen onder betere omstandigheden eens een drankje kunnen doen.’