Skip to main content

Arjan de Waal – Altijd bereid om een stap extra te zetten

Vertel eens wat over jezelf, wie ben je, wat doe je, hoe lang werk je al bij Nobleo Bouw & Infra en met welk project ben je nu bezig?
‘Mijn naam is Arjan de Waal, 43 jaar en ik werk sinds vijf jaar bij Nobleo Bouw & Infra. Momenteel ben ik, samen met nog een aantal andere Nobleanen, werkzaam op het project BAAK in de rol als senior wegontwerper en als Verkeersveiligheidsauditor op verschillende projecten.’

‘Samen met Liesbeth en zonen Floris (zes jaar) en Simon (twee jaar) woon ik in Utrecht. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met hockey en fungeer ik als scheidsrechter in de dames promotie en heren overgangsklasse. In de winter ga ik graag skiën en in de zomer ben ik wederom graag in de bergen te vinden om te wandelen. Wandelen naar hutten maar ook huttentochten, waarbij we overnachten in berghutten vind ik heerlijk. Oostenrijk en Zwitserland zijn mijn favoriete plekken voor de bergen, maar ook in Nederland wandel ik graag in de natuur.’

Passie is een belangrijke kernwaarde voor Nobleo, waar ligt jouw passie in je werk en waar ligt jouw passie in je privé-sferen?
‘Privé ligt mijn passie bij de bergen en krijg ik veel energie als hockey scheidsrechter. In mijn werk ligt mijn passie in het maken van een zo mooi mogelijk ontwerp binnen de gestelde eisen, richtlijnen en dwangpunten vanuit de omgeving. De definitie van mooi is in dit geval dat het ontwerp zo optimaal en veilig mogelijk is. Voor mij is dit in elk project weer een uitdaging om te realiseren..’

Wat vind jij vooruitstrevend aan Nobleo Bouw & Infra en hoe draag jij daar aan bij?
‘Wat ik vooruitstrevend vind is dat Nobleo er altijd vanuit gaat dat het beter kan. Goed is niet goed genoeg, we willen het beste realiseren. We zijn met een groep Nobleanen die er allemaal vol voor gaan en bereid zijn een stap extra te zetten. Ook al betekent dit langer doorwerken of eerder opstaan.’

‘Hoe ik hieraan bijdraag is door mijn opgedane kennis met anderen te delen, zodat we altijd het maximale uit het project halen. Bovendien ben ik ook altijd bereid om een stap extra te zetten ten behoeve van het gezamenlijk doel.’

De missie van Nobleo Bouw & Infra is niet de verwachtingen waarmaken maar overtreffen, als je nu terug kijkt, heeft Nobleo Bouw & Infra deze verwachtingen voor jou overtroffen? Zo ja, waarom?
‘Als je ziet dat Nobleo het voor elkaar krijgt om met een groot team gevraagd te worden voor meerdere projecten, dan zegt dit veel over de prestaties die het levert. Wat ik merk bij mijn collega’s is dat we er altijd wel uitkomen. Wanneer iemand ergens tegenaan loopt waar hij niet uitkomt, dan zet hij dat bijvoorbeeld in de groepsapp en wordt er binnen no-time reactie gegeven door collega’s en dat is goed om te zien.’

Nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit interview? Bekijk onze vacatures hier.