Constructies Nobleo

Constructief Ontwerp Infra

De ingenieurs van Nobleo Bouw & Infra zijn specialisten in het ontwerp van civiele kunstwerken en hebben veel ervaring met middelgrote en grote infraprojecten. Binnen deze projecten verzorgen zij het 3D ontwerp, de constructieve berekeningen, adviezen, ontwerpleiding en ontwerpmanagement.

De ingenieurs van Nobleo Bouw & Infra brengen hun kennis en kunde naar de klant om projecten tot een succes te maken. Door hun goede communicatieve vaardigheden, kunnen de ingenieurs hun expertise met de klant delen. Het delen van kennis draagt bij aan de realisatie van een succesvol project.

Nobleo Bouw & Infra is in alle projectfases actief; van projectinitiatie of tender tot en met realisatie en beheer. Nobleo Bouw & Infra zet haar teams van specialisten in op basis van een mix van kwaliteiten die aansluiten op de projectbehoefte.

De expertisevelden waarin Nobleo Bouw & Infra zich onderscheidt zijn:

  • Integraal constructief ontwerp en constructieve berekeningen van kunstwerken in beton en staal;
  • Ontwerpleiding en ontwerpmanagement van complexe integrale infraprojecten;
  • Constructieve inspecties en herberekeningen van bestaande kunstwerken;
  • Ontwikkeling in 3D ontwerp (REVIT en Allplan) en BIM, gekoppeld aan inhoudelijke expertise van kunstwerken en raakvlakken met wegontwerp en andere disciplines;
  • UO wapeningstekeningen (3D modellen en 2D tekeningen);
  • Adviseren op constructief gebied;
  • Site-engineering en hulpwerk;
  • Aardbevingsbestendig ontwerpen.

Door binnen de organisatie de focus te leggen op leren van elkaar en continue persoonlijke verbetering willen we invulling geven aan onze doelstelling om de beste te zijn in ons vakgebied.

Heb je vragen of wil je meer weten over Constructief Ontwerp Infra en onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om jouw behoeften te bespreken.

Neem contact op

Door het delen van kennis worden succesvolle projecten gerealiseerd.

Inzet van teams van specialisten wiens kwaliteiten aansluiten op de projectbehoefte.

Integraliteit van het ontwerp door inzet van juiste deskundigheid.