Over Nobleo

Synergie van verticale en horizontale expertise

Bij Nobleo Bouw & Infra werken T-shaped engineers. Ambitieuze ervaren experts met een passie voor het eigen vakgebied, allrounders in complementaire disciplines en sociaal vaardig in het communiceren en presenteren van effectieve oplossingen.

T-shaped engineers hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de eigen verticale specialisaties. Maar ook brede horizontale kennis van andere vakgebieden en markttrends, zoals duurzaamheid, prestatiecontracten, risicomanagement en systems engineering.

Bekijk onze vacatures

Bij onze medewerkers zit de drive om kennis te delen en zich verder te ontwikkelen in het DNA.

Volgens klanten onderscheiden Nobleanen zich in projecten door creatief denken en resultaatgericht integraal samenwerken.

Ons DNA

Nobleo Bouw & Infra is een bedrijf met een familiaire cultuur en passievolle, ondernemende medewerkers. Jaarlijks ontmoeten onze gezinnen elkaar op ons familiefeest, gaan we met elkaar op wintersport en genieten we gezamenlijk van een kerstdiner. De organisatie is plat en transparant zodat we elkaar makkelijk weten te vinden. De lat ligt hoog om te presteren voor onze opdrachtgevers maar ook om onszelf te blijven te ontwikkelen.

Vanuit de eigen kennis en ervaring groeit iedereen richting een allround T-shaped engineer, ondersteund door personal coaching. We organiseren regelmatig kennissessies, interne opleidingen en thematische werkgroepen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hiernaast onze bedrijfsfilm.