Skip to main content

Basiscursus Systems Engineering succesvol afgerond

By 28 oktober 2022Nieuws

Gisteren vond speciaal voor onze Nobleanen de laatste cursusavond plaats van de basiscursus Systems Engineering. Met een groep van elf talenten worden in drie cursusavonden de basisbeginselen van Systems Engineering behandeld. Onder leiding van Eline van den Hombergh van Coöperatie Civiel stond deze laatste avond in het teken van de eisenanalyse, verificatie en validatie.

De cursus is toegespitst op onze werkzaamheden aan opdrachtnemer- en aannemerszijde. Doordat de gedoceerde theorie direct wordt toegepast op onze eigen casussen, zie je dat de stof gaat leven en door de collega’s direct ingezet kan worden. De cursus is succesvol afgerond met een certificaat en onze Nobleanen kunnen nu het geleerde gaan toepassen in de praktijk!

Binnen Nobleo Bouw & Infra vinden wij ontwikkeling op inhoudelijk én persoonlijk vlak van essentieel belang. Inhoudelijke ontwikkeling stimuleren wij bijvoorbeeld door het faciliteren van inhoudelijke cursussen voor al het personeel in elke fase van hun loopbaan. Daarnaast werken we aan de soft skills door persoonlijke coaching voor alle collega’s.

Ook werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en benieuwd naar onze vacatures? Kijk op onze vacature pagina.