BIM en Virtual Design

Nobleo is zich continu aan het ontwikkelen op het gebied van BIM en Virtual Design technieken om deze praktisch toe te kunnen passen en over te dragen aan onze opdrachtgevers

Specialisten op het gebied van BIM en Virtual Design

Building Information Model-Management

BIM is een standaard onderdeel van ons werkproces en wij begeleiden onze opdrachtgevers om BIM toe te passen in de praktijk.

De ingenieurs van Nobleo brengen hun kennis en kunde omtrent BIM naar de opdrachtgever om projecten tot een succes te maken.
Tegelijkertijd is BIM volop in ontwikkeling in zowel de Bouw als Infra disciplines.
De “Early adaptors” binnen Nobleo delen hun kennis met de collega’s tijdens de speciale kennissessies, zodat iedereen binnen Nobleo deze kennis kan vertalen naar praktische toepassingen.

Door het BIM model te visualiseren met behulp van Virtual Reality of het BIM model te positioneren in de werkelijke wereld met behulp van Augmented Reality, wordt voor alle betrokken partijen een duidelijk beeld gecreëerd van het project.

De ingenieurs van Nobleo onderscheiden zich in het toepassen van BIM tijdens de verschillende ontwerpfases, de bijbehorende raakvlakken en systeem eisen (SA).
Onze ingenieurs behouden het overzicht in de uiteenlopende werkzaamheden tijdens het BIM proces. Op deze manier kan een ingenieur van Nobleo het verschil maken.

Neem contact op

Naast de inhoudelijke kennis van onze ingenieurs is communicatie een vitaal onderdeel in het BIM proces.

Onze ingenieurs beschikken naast de benodigde soft skills ook over kennis van Virtual Design.