Jubilarissen Nobleo

Afgelopen maand hebben wij ook onze jubilarissen in het zonnetje gezet.
Zowel de 10 jarige jubilarissen als de 5 jarig jubilarissen werden getrakteerd op een leuk uitstapje.
Lees hier hun verhalen over de uitjes naar Zandvoort en Barcelona.

10 jarig jubilarissen

Met onze 10 jarige jubilarissen zijn we een lang weekend naar Barcelona gegaan. Op vrijdag zijn wij vetrokken vanuit Airport Brussel om in de middag aan te komen bij ons hotel In Barcelona. Ons hotel lag midden in de stad naast Sagrada familia en op slechts 30 min lopen van het strand waar wij al redelijk snel op het terras zaten van de exclusieve Beach club CDLC. Hier hebben wij de lekkerste Sushi van Barcelona gegeten en hebben Toon Hollanders en Erikjan Sachse nog een heerlijke nek-en rug massage gekregen. Halverwege de avond kregen wij ook nog gezelschap van David Coulthard, David wilde uiteraard heel graag op de foto met de beste ingenieurs van Nederland. Na lang zeuren van David en zijn vriendin (of was het zijn dochter?) hebben we hier uiteindelijk mee ingestemd.

De volgende dag vroeg uit de veren om naar het stadion van FC Barcelona, Camp Nou te vertrekken. We hebben eerst het indrukwekkende museum bezocht waar ook nog een aparte tentoonstelling was van Johan Cruijff. Wat een ongelofelijk rijke historie heeft deze club en mooi om te zien hoeveel Nederlandse voetballers aan de talloze successen hebben meegewerkt. Als afsluiting hebben we nog een tour gedaan door het stadion met de kleedkamer van de tegenstanders, tribune en persruimtes. Na afloop van de stadiontour zijn wij met de taxi richting het circuit gegaan om de kwalificatie bij te wonen. De taxi kon tot 5 km voor het circuit komen daarna moesten wij verder lopen naar het circuit. Echte onze ingang lag helemaal aan de achterkant. Dus met een temperatuur van 35 graden hebben wij bijna 10km gelopen totdat we uiteindelijk op onze plekken zaten. Na afloop van de kwalificatie hebben we buiten het circuit bij het heli platform heerlijk een aantal biertjes gedronken om onze hersenpan weer op temperatuur te krijgen. Toen we eenmaal waren afgekoeld zijn we met de bus van de organisatie weer richting ons hotel in Barcelona gereden. Na een snelle douche en schone kleren weer richting het strand waar wij heerlijk geborreld en gegeten hebben.

Zondagochtend allemaal vroeg op zodat we met de bus van de organisatie naar het circuit konden rijden. Een groot voordeel want de bussen kunnen parkeren voor onze ingang. Scheelt dus 10km lopen! De temperatuur zou deze dag oplopen tot 37 graden dus het was zoeken naar schaduw plekjes. We waren al om 09.30 op het circuit dus het was nog een lange zit totdat de race om 15.00 zou aanvangen. Na vele liters water (bier was niet te koop op het circuit) was het uiteindelijk 15.00 en kon het spektakel beginnen.

Mattijs Bekkers en Jeroen volgde via de radio het live commentaar en konden zo onze groep en de overige supporters op de tribune voorzien van de goede rondetijden en overige relevante informatie. Uiteindelijk hebben we weer een memorabel formule 1 overwinning van Max Verstappen mogen ervaren. Het was een groot feest op de oranje tribune! Na afllop van de race was er inmiddels rondom het circuit een gigantisch verkeersinfarct ontstaan waardoor het onmogelijk was om met de bus op korte termijn te vertrekken. Dus waren wij genoodzaakt om naar de bar te gaan van het heliplatform waar een paar heerlijke ijskoude biertjes konden drinken. Uiteindelijk na 2,5 uur konden we met de bus weer richting Barcelona. Nadat we allemaal weer onszelf hadden opgefrist zijn we naar een geweldig tapas restaurant gegaan vlak bij ons hotel waar wij nog diverse malen hebben geproost op de overwinning en het 10 jarig jubileum.

De laatste dag hebben we in de ochtend nog een wandeling gemaakt bij de Sagrada Familia waarna wij weer op tijd bij het hotel waren om te vertrekken naar het vliegveld voor de terugvlucht.

Het was een memorabel weekend, wat bijzonder om dit mee te kunnen maken met je collega’s. Zoals wij allemaal omschreven was het meer een vriendenweekend dan een tripje met collega’s…dat zegt genoeg!! Proost allemaal op het volgend jubileum.

5 jarig jubilarissen

Onze 5 jarige jubilarissen hebben er voor gekozen om een raceclinic te volgen op circuit Zandvoort. We kregen de beschikking over 4 geprepareerde race BMW 328i en na een uitvoerig veiligheidsinstructie zijn we ingestapt als bijrijder bij de instructeur. De instructeur heeft in de eerste 2 rondes laten wennen aan de auto en het circuit en vooral laten zien wat de ideale lijn is op dit circuit. Sommige bochten stiekem toch wel complex.

Na deze 2 rondes mochten de jubilarissen zelf achter het stuur kruipen en het gaspedaal volledig intrappen!! Nadat iedereen gewend was aan de auto en het circuit hebben we nog een kleine wedstrijdvorm gedaan. Het was de bedoeling om 3 constante rondes te rijden met zo min mogelijk verschil.

Deze wedstrijd is gewonnen door Tim van Klaveren met slechts een verschil van in totaal 3 seconden!!! Overigens de snelste ronde die dag (2:13) is gereden door Yntze Woudstra! Bekijk hieronder de foto’s van deze topdag.