Skip to main content

Kantoorwerkdag 4 juli

By 6 juli 2018februari 26th, 2019Events, Nobleo kantoor

Op woensdag 4 juli organiseerden wij een kantoorwerkdag op onze locatie in Vianen. Om 7:00 uur werd het kantoor geopend en zijn onze Nobleanen gestart met werken aan hun projecten. Er is hard gewerkt en veel bijgepraat met collega’s.

In de namiddag zijn we een BVP snelkookpansessie gestart. Hierbij hebben wij de groep gedeeld in 4 teams. De opdracht was om in 5 uur tijd een aanbiedingsontwerp te realiseren voor het knooppunt Hooipolder waarbij je de Nobleo meerwaarde laat zien die in een BVP traject als dominante informatie, onderbouwd met VPI’s, kan worden meegegeven.

Het doel van deze opdracht was tweeledig:

1) Enerzijds komen onze mensen op deze wijze in aanraking met een aanbestedingsvorm waar nog niet iedereen evenveel ervaring mee heeft.

2) Anderzijds krijgen we zo een nog beter beeld van ons onderscheidend vermogen van de VPI’s die we hebben of kunnen ontwikkelen.

In een dynamische setting met open en gesloten vragenrondes met de OG en tussendoor een heerlijke barbecue zijn hele mooie producten gerealiseerd.

De resultaten zijn gepresenteerd in een pitch van 5 minuten per team. Na de vier pitches heeft de OG op basis van criteria die gekoppeld waren aan de projectdoelstellingen de pitches en de producten beoordeeld en een winnaar bepaald. Al met al was het een zeer geslaagde dag met veel goede ideeën, gezelligheid en lekker eten!