Skip to main content

Matthijs de Hertog beëdigd tot Registerontwerper

By 28 september 2023april 25th, 2024Nobleanen

Collega Matthijs de Hertog werkt al 20 jaar als constructeur, hij is een echte specialist in zijn vakgebied en dit is nu beloond met een beëdiging tot Registerontwerper bij het Constructeursregister. Een bijzondere prestatie, waar we als Nobleo erg trots op zijn!

Al ruim 10 jaar werkt Matthijs bij Nobleo Bouw & Infra als hoofdconstructeur en adviseur, na jaren van groei en ontwikkeling was het nu tijd om de stap te maken van Registerconstructeur tot Registerontwerper. Door zijn jarenlange werkervaring, zijn specialistische kennis én een assessment heeft Matthijs laten zien dat hij over de juiste kennis en kwaliteiten bezit om tot Registerontwerper beëdigd te worden.

Matthijs zijn reactie op dit heuglijke nieuws: ‘Ik ben heel trots, dit voelt echt als een extra waardering. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat kwaliteit in ons vak gewaarborgd blijft. Maar verder verandert er voor mij weinig, ik blijf mijn werk op dezelfde manier doen als altijd, vol passie, aandacht en enthousiasme.’

Binnen Nobleo Bouw & infra hebben we kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel staan, dit is van groot belang voor het realiseren van een veilig en bouwbaar ontwerp.

Matthijs de Hertog registerontwerper