Skip to main content

Nieuwe dienstverlening: Geotechniek

By 25 maart 2024Nieuws

Met trots kondigen we aan dat we onze dienstverlening hebben uitgebreid. Vanaf nu kunt u ook met al uw geotechnische vragen bij ons terecht. Onze geotechnisch specialisten hebben ruime ervaring in het advies geven over en ontwerpen van civiele kunstwerken, aardebanen, hulpconstructies en het uitvoeren van het daarvoor benodigde geotechnisch onderzoek.

Nobleo Bouw & Infra staat bekend om zijn integrale aanpak en innovatieve bouwbare ontwerpen. Deze nieuwe dienst stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn door een complete en geïntegreerde aanpak te bieden.

Geotechnisch advies
Door onze geotechnisch specialisten al in de beginfase van een project te betrekken, kunnen we vroegtijdig verschillende funderingsmogelijkheden overwegen en uitvoeringsrisico’s beperken. Dit resulteert in slimmere oplossingen, een optimaler ontwerp en projecten die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid, efficiëntie en kosteneffectiviteit. Onze geotechnische adviseurs combineren geavanceerde technische kennis met praktische ervaring om op maat gemaakte adviezen te bieden.

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze geotechnisch adviseurs staan klaar om jouw behoeften te bespreken en samen te werken aan een succesvolle realisatie van ieder project!