Skip to main content

Remco Eskes – Bijzondere teambuilding

By 12 maart 2018februari 26th, 2019Collega's aan het woord, Nobleanen

Ha Remco! Tof dat je even de tijd neemt voor dit interview. Laten we snel beginnen. Vertel eens wat over jezelf, wie ben je, wat doe je, hoe lang werk je al bij Nobleo Bouw & Infra en met welk project ben je nu bezig?
‘Mijn naam is Remco Eskes en ik werk sinds oktober 2017 bij Nobleo Bouw & Infra. Ik ben werkzaam op het project N69, waar ik wat later bij betrokken ben geraakt en wat nu in de afrondende fase zit. Mijn specialiteit is constructief ontwerp, wat inhoudt dat ik me voornamelijk bezig hou met het ontwerpen van tunnels, bruggen en staalconstructies. Na jaren in een dorpje in het oosten van het land te hebben gewoond, ben ik sinds een jaar verhuisd naar Arnhem waar ik met plezier woon.’

Passie is een belangrijke kernwaarde voor Nobleo, waar ligt jouw passie in je werk en waar ligt jouw passie in je privé sferen?
‘Ik haal in mijn werk veel energie uit het samenvoegen van dingen. In een project heb je met verschillende disciplines en inzichten te maken, zoals architectuur en het constructief ontwerp. Ik vind het dan leuk om de ideeën van deze verschillende partijen samen te voegen in een 3D ontwerp.’

‘Privé ligt mijn passie echt in het sporten. Dit doe ik toch wel vier tot vijf keer in de week. Mountainbiken, fietsen, hardlopen, fitness, ik hou mij met allerlei verschillende sportactiviteiten bezig, als er maar zo nu en dan afwisseling in zit. Bovendien hou ik ook van skiën en snowboarden, waarbij ik me alvast voorbereid op de jaarlijkse skitrip van Nobleo!’

Wat vind jij vooruitstrevend aan Nobleo Bouw & Infra en hoe draag jij daar aan bij?
‘Zover ik dat nu al kan aangeven vind ik de teambinding bij Nobleo heel bijzonder. Bovendien vind ik het vooruitstrevend dat er door middel van coaching ingezet wordt op de ontwikkeling van je softskills. Als Nobleaan werk je regelmatig op grotere projecten. Hier is communicatie tussen de verschillende disciplines erg belangrijk om het project tot een succes te maken. Ik draag hier aan bij door de communicatieve vaardigheden die ik heb optimaal te benutten binnen de projecten. Mijn kracht ligt erin dat ik de juiste informatie bij de juiste personen op weet te halen en deze samen kan voegen tot een kwalitatief hoogstaand product.’

De missie van Nobleo Bouw & Infra is niet de verwachtingen waarmaken maar overtreffen, als je nu terug kijkt, heeft Nobleo Bouw & Infra deze verwachtingen voor jou overtroffen? Zo ja, waarom?
‘Wat mijn verwachtingen tot nu toe heeft overtroffen is dat de Nobleanen echt passie hebben voor het vakgebied waarin zij werkzaam zijn. De mensen die er werken gaan er allemaal vol voor en ik geloof erin dat je alleen dan het maximale uit je werk kan halen.’

Nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit interview? Bekijk onze vacatures hier