Skip to main content

Persbericht: Nobleo Bouw & Infra B.V. verstevigt fundament voor de toekomst

By 29 maart 2022november 24th, 2022Nieuws

Sinds 1 januari 2022 is het directieteam van Nobleo Bouw & Infra B.V. officieel uitgebreid met Teun Smeijers. Daarnaast zijn de directieleden Matthijs Somhorst, Mattijs Bekkers en Teun Smeijers toegetreden als partner van Nobleo Bouw & Infra B.V.. De oprichters, Marcel Noltenius van Elsbroek en Jeroen Kon, krijgen hiermee versterking om de toekomstige ambities vorm te geven en de dienstverlening verder uit te breiden.

Met het toetreden van de nieuwe partners waarborgt Nobleo Bouw & Infra B.V. de continuïteit op lange termijn en wordt een nog steviger fundament gelegd voor de groei in de komende jaren. Mattijs Bekkers, Teun Smeijers en Matthijs Somhorst zijn nagenoeg vanaf de oprichting werkzaam bij de organisatie en hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de sterke marktpositie en het succes van de organisatie.

Nobleo Bouw & Infra B.V. wordt als gespecialiseerd ingenieursbureau steeds vaker gevraagd voor engineering en advies van binnen- en buitenlandse infraprojecten. Wij blijven ons richten op het overtreffen van de verwachtingen binnen onze huidige dienstverlening. Daarnaast staat de strategie de komende jaren in het teken van een verdere verbreding van onze markten. Wij richten onze pijlen op de internationale inframarkt en publieke opdrachtgevers.

Directie van Nobleo

“Wij zijn enorm trots dat deze mannen met al hun kennis en ervaring zijn toegetreden als partner van Nobleo Bouw & Infra B.V.. Het fundament van de organisatie wordt hierdoor, zowel naar onze opdrachtgevers als naar de Nobleanen, sterk vergroot”, aldus Marcel Noltenius van Elsbroek en Jeroen Kon.

Nieuwe partners
Mattijs Bekkers (1981) is sinds 2012 werkzaam bij Nobleo Bouw & Infra. Mattijs is verantwoordelijk voor de afdeling GWW en sinds 2019 directeur.

Teun Smeijers (1985) is sinds 2013 werkzaam bij Nobleo Bouw & Infra, is ontwerpleider GWW en als afdelingsmanager verantwoordelijk voor verkeer en 4D werkvoorbereiding. Per 1 april is Teun Smeijers, vanuit zijn nieuwe rol als directeur, samen met Mattijs Bekkers verantwoordelijk voor de afdelingen GWW, verkeer en 4D werkvoorbereiding.

Matthijs Somhorst (1982) maakt sinds 2014 deel uit van de organisatie en is verantwoordelijk voor de afdeling Constructies en sinds 2019 directeur.

“Wij zijn vereerd om te participeren in Nobleo Bouw & Infra B.V., het leukste en beste ingenieursbureau van Nederland (en daarbuiten). Marcel Noltenius van Elsbroek en Jeroen Kon, bedankt voor het vertrouwen in ons! Wij hebben heel veel zin, om samen met alle Nobleanen, dit mooie bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.” – Quote partners