Uitnodiging Nobleo Bouw & Infra golfdag

Graag nodigen we jou van harte uit voor de Nobleo Bouw & Infra Golfdag op donderdag 29 juni 2023, om je te bedanken voor de prettige samenwerking en de goede relatie die we hebben opgebouwd! We gaan voor een ontspannen, gezellige en competitieve dag, waarbij we even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek van de complexe projecten en tussen het sportieve door ook goede gesprekken met elkaar kunnen voeren. Ben jij er ook bij?

Heb je al golfervaring en ben je in het bezit van je GVB? Dan kun je de 18-holes baan lopen bij Golfbaan de Kroonprins in Vianen, wij zorgen voor een groepsindeling en maken er een echte competitie van. Je bent welkom vanaf 11.00 uur en je krijgt van ons een lunchpakket mee de baan in!

Heb je nog weinig tot geen golfervaring? Geen probleem, dan kun je deelnemen aan de golfclinic en ga je aansluitend op de par3 baan spelen. De clinic zal starten om 13.30 uur. Indien gewenst serveren we voorafgaand aan de clinic een lunch in het clubhuis van Golfbaan de Kroonprins in Vianen.

We zullen deze dag afsluiten met een BBQ op ons kantoor aan de Laanakkerweg 8 C/D in Vianen.
Kun je niet op de golfbaan zelf aanwezig zijn? Dan kan je vanaf 17.00 uur ook bij de BBQ aansluiten.

Voorafgaand aan het event ontvang je van ons nog een mail met het definitieve programma en een teamindeling. We horen graag uiterlijk 1 juni of jij erbij bent, aanmelden kan via onderstaand formulier!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Jeroen Kon via 06-81888405.

Aanmeldformulier Nobleo Bouw & Infra Golfdag

Aanmelden Golfdag
Wat is je golfervaring?
Ben je aanwezig bij de BBQ?