Skip to main content

Persbericht: Nobleo Bouw & Infra benoemt nieuwe operationeel directeuren

By 3 juli 2019Nieuws

EINDHOVEN – Het gespecialiseerde advies- en ingenieursbureau voor complexe multidisciplinaire projecten: Nobleo Bouw & Infra, kent vanaf 1 juli 2019 twee nieuwe operationeel directeuren.

Met ingang van 1 juli 2019 zullen Mattijs Bekkers en Matthijs Somhorst het directieteam van Nobleo Bouw & Infra gaan versterken, beiden in de functie van operationeel directeur. Samen met de algemeen directeuren Jeroen Kon en Marcel Noltenius van Elsbroek gaan zij het nieuwe directieteam vormen. Door versterking van het directieteam kunnen de algemeen directeuren zich meer op strategisch niveau bezighouden met de doorontwikkeling en verdere groei van de organisatie.

Mattijs Bekkers is al sinds 2012 werkzaam bij Nobleo Bouw & Infra. Naast afdelingsmanager wegontwerp is hij ook actief als ontwerpmanager van diverse spraakmakende projecten.
Matthijs Somhorst maakt sinds 2014 deel uit van de organisatie en is afdelingsmanager van de afdeling Constructies. Deze afdelingsverantwoordelijkheid verschuift nu naar de operationele leiding van de gehele organisatie Nobleo Bouw & Infra.

‘Wij zijn ervan overtuigd dat Mattijs en Matthijs hierdoor nog meer toegevoegde waarde zullen hebben voor de organisatie. Beide heren zijn erg enthousiast en kijken ernaar uit om zich voor lange tijd aan Nobleo Bouw & Infra te verbinden’, aldus Jeroen Kon, algemeen directeur van Nobleo Bouw & Infra.

Nobleo Bouw & Infra is een deskundig en slagvaardig advies- en ingenieursbureau waar techniek centraal staat. Nobleo Bouw & Infra streeft er continu naar om de beste te zijn in zijn nichemarkten. Kwaliteit gaat altijd voor kwantiteit. Kortom wij willen niet het grootste, maar wel het beste en meest vooruitstrevende advies- en ingenieursbureau van Nederland zijn. Wij willen dat al onze medewerkers passie hebben voor het vakgebied en elke dag met veel plezier aan het werk zijn.

Wij zijn met name actief op de complexe infraprojecten van Nederland. Op deze infraprojecten ligt het zwaartepunt op wegontwerp en constructief ontwerp. Wij zijn van mening dat dit de doorslaggevende disciplines zijn en daarom ligt onze focus op deze nichemarkten. Wij realiseren haalbare concrete oplossingen en uitvoerbare ontwerpen waarin oog is voor doorstroming, veiligheid en integraliteit. Door onze jarenlange ervaring op projecten in uitvoering zijn wij bovendien in staat om de verbinding te maken tussen ontwerp en uitvoering.