Skip to main content

Sven Lameijer – Een prettige familiesfeer

By 12 januari 2018maart 7th, 2019Collega's aan het woord
Interview medewerker

Hi Sven, we kunnen niet wachten om meer over je te weten te komen. Kun je eens wat meer vertellen over wie je bent, wat je doet, hoe lang je al bij Nobleo Bouw & Infra werkt en met welk project je bezig bent?

‘’Mijn naam is Sven Lameijer en ik werk sinds 1 januari 2013 bij Nobleo. Mattijs heeft mij eigenlijk naar Nobleo Bouw & Infra gehaald. Ik kende hem al van vorige werkgevers, waardoor de gesprekken gemakkelijk tot stand kwamen. De overstap naar Nobleo had voornamelijk te maken met de familiesfeer die prettig aanvoelde. Dat voert tot op heden nog steeds de boventoon. Het is een hele gezellige, jonge club waarbij het verder gaat dan alleen werk, je creërt echt een band met je collega’s. Daarnaast werk ik graag op grote projecten en die mogelijkheid krijg je bij Nobleo. Zelf ben ik wegontwerper bij de fasering. Dat betekent dat ik me bezig houd met het ontwerp van de weg vanaf het moment dat er gebouwd kan worden en het verkeer door kan rijden.’’

‘’Toen ik wist dat ik bij Nobleo zou gaan werken heb ik mijn vrouw ten huwelijk gevraagd. Inmiddels zijn we 4,5 jaar getrouwd en hebben we twee dochters van één en twee jaar. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook voornamelijk aan mijn dochters. Voor de rest vind ik het fijn om op de bank te hangen, te relaxen en Netflix door te scrollen.’’

Dat klinkt goed. Dat triggert gelijk te vragen naar je passie in je privé sferen en de passie in je werk. Passie is namelijk een belangrijke kernwaarde voor Nobleo.

‘’Mijn passie in mijn privé sferen ligt thuis, m’n kinderen en m’n vrouw. Daar doe ik het allemaal voor!’’

‘’Ik vind het in mijn werk leuk om dingen te verzinnen, om te puzzelen hoe het gebouwd kan worden, waarbij er zo min mogelijk hinder is voor de verschillende betrokkenen. Ik zorg er ook voor dat ik een aantal keer per jaar tijdens de bouw buiten rond loop. Zo krijg ik veel meer gevoel of de dingen die ik bedenk ook buiten werkbaar zijn. Maar daarnaast krijg je veel meer gevoel bij wat dure of goedkope oplossingen zijn. Die ervaringen neem ik weer mee tijdens het bedenken en het uitwerken van mijn plannen.’’

Wat vind je vooruitstrevend aan Nobleo Bouw & Infra en hoe draag jij daar aan bij?

‘’De familiesfeer en de relaxte sfeer binnen Nobleo vind ik heel erg vooruitstrevend. Dat je het met je collega’s ook over dingen kan hebben die niet werkgerelateerd zijn. Daarbij wil iedereen hard werken aan een resultaat en die resultaten worden dan ook geboekt. Hoe ik hieraan bijdraag is door het contact met collega’s te onderhouden en door middel van samenwerking tot een goed resultaat te komen.’’

De missie van Nobleo Bouw & Infra is niet de verwachtingen waarmaken maar overtreffen, als je nu terug kijkt, heeft Nobleo Bouw & Infra deze verwachtingen voor jou overtroffen? Zo ja, waarom?

‘’Ja, dat kun je wel zeggen! Als je ergens komt te werken verwacht je niet dat je ieder jaar op wintersport gaat en dat het net lijkt alsof je met vrienden op vakantie bent. Deze goede sfeer blijft aanhouden, ongeacht de groei van het bedrijf.’’

Nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit interview? Bekijk onze vacatures!

Bekijk onze vacatures