Workshop: INTEGRALIS

INTEGRALIS: serious gaming by Nobleo
Nobleo Bouw & Infra biedt de workshop INTEGRALIS: serious gaming aan! De praktijk toont aan dat op een juiste en gestructureerde manier omgaan met wijzigingen en veranderende uitgangspunten in een infrastructureel project nog niet zo eenvoudig is als gedacht. Serious gaming door middel van INTEGRALIS is een interactieve en speelse manier om zelfreflectie, softskills en groepsdynamiek te verbeteren. Door zo goed mogelijk de praktijksituatie van een project te simuleren en medewerkers onder tijdsdruk te laten functioneren worden disfunctionele patronen, valkuilen en de groepsdynamiek snel blootgelegd. Nobleo Bouw & Infra is van mening dat integraal denken, procesmatig en resultaatgericht werken én communicatie van essentieel belang zijn voor het slagen van een project. INTEGRALIS: serious gaming by Nobleo Bouw & Infra biedt de mogelijkheid om in een korte tijd de ontwerpfases van een project te doorlopen, te leren van de gemaakte fouten en/of op voorhand valkuilen in de groepsdynamiek en samenwerking te ontdekken en hier proactief op in te spelen.

Voor wie?
INTEGRALIS is een workshop voor professionals die zichzelf of hun medewerkers verder willen ontwikkelen. Het spel is ontwikkeld door en voor infra-ontwerpers (wegontwerpers, constructeurs, ontwerpleiders) en is gericht op versterking van de samenwerking tussen verschillende disciplines, zoals: ontwerpmanagement, constructies, wegontwerp, architectuur, ecologie en realisatie. Acteert u of uw medewerkers in de omgeving van integrale infrastructurele projecten, dan heeft u te maken met:

Een complexe bestaande situatie (omgeving);
* Multidisciplinair samenwerken;
* SE (Eisen/wensen);
* Contractvorm D&C (EMVI en VTW’s);
* Het maken van ontwerpkeuzes;
* Ontwerpwijzigingen.

De bovenstaande zaken komen allemaal terug in het spel. Staat u aan het begin van een project en wilt u de bottlenecks op voorhand detecteren? Wilt u elkaar in een korte tijd écht leren kennen? Wilt u uzelf of uw medewerkers triggeren om te reflecteren op houding en gedrag? Neem contact met ons op!

Meer informatie? Neem contact op

Praktische informatie:

Interactieve en speelse manier om zelfreflectie, softskills en groepsdynamiek te verbeteren.

INTEGRALIS is een workshop voor professionals die zichzelf of hun medewerkers verder willen ontwikkelen.

Deze workshop is ook uitermate geschikt voor studenten, al meerdere malen hebben wij het spel verzorgd op hogescholen. Hierbij kunnen studenten even ruiken aan het maken van een echt integraal ontwerp!