Ir. G. Tjalmaweg, Valkenburg (Zuid-Holland)

Het realiseren van het wegontwerp van een deel van de N206 tussen Leiden en Katwijk, alsmede het uitvoeren van constructieve berekeningen.

Opdrachtgever
Project: N206 Ir. G. Tjalmaweg (Rijnlandroute)
Nobleo: Boskalis Nederland

Het project
Nabij het Zuid-Hollandse Valkenburg verandert de Provincialeweg N206 van oudsher van naam, en wordt Ir. G. Tjalmaweg. De weg maakt deel uit van de Rijnlandroute. Bij het dorp Valkenburg krijgt hij nu tweemaal twee rijstroken, die voor een deel verdiept worden aangelegd. Er komen ook twee ongelijkvloerse aansluitingen. Voor de bewoners van Valkenburg is de Ir. G. Tjalmaweg belangrijk. Met de verbreding en overige aanpassingen is de doorgaande weg weer helemaal klaar voor de toekomst.

Projectfase: VO tot en met UO
Periode:
Onze activiteiten begonnen in juni 2019 en duren t/m december 2020

Neem contact op

Nobleo is verantwoordelijk voor het integraal wegontwerp. Ook voeren we berekeningen uit voor de constructies. We zijn verantwoordelijk voor de 3D-modellering van de stroomweg N206, de lamellenwanden en de gewapende grondconstructies.

We hebben het verkeersplein aan de Voorschoterweg  uitgewerkt, en een tijdelijke N206 ontworpen. Het werk vindt plaats in nauwe samenwerking met de uitvoerende partij.

Christian Vermeulen
Diensten Nobleo

‘De grootste uitdaging is dat de nieuwe verdiepte N206 op dezelfde locatie moet komen als de huidige N206’

Christian Vermeulen – Wegontwerper